Прилагођени ПТФЕ/Тефлон заптивачем

Као један од водећих произвођача гумених производа и добављача у Кини, Qианланг сада доноси вам квалитет и издржљиви птфе/тефлон Заптивна направљено у Кини. Пружајући вам услуге прилагођене услуге, смо вас срдачно дочекати да купи или на велико наших гумених производа и погледајте цитат с нама. ПТФЕ...

Опис

Као један од водећих произвођача гумених производа и добављача у Кини, Qианланг сада доноси вам квалитет и издржљиви птфе/тефлон Заптивна направљено у Кини. Пружајући вам услуге прилагођене услуге, смо вас срдачно дочекати да купи или на велико наших гумених производа и погледајте цитат с нама.

ПТФЕ (Тефлон) има у многим апликацијама као заптивање материјал који је у широкој употреби у петролеум, хемијске, фармацеутске, напајање, челичане, итд.

ПТФЕ перформанси предности:

Висока температура - оперативна температура до 250.

Отпорне на ниске температуре - ПТФЕ има добре механичке чврстину; чак и ако је температура је пала на-196, то такође може одржавати на 5% елонгатион.

Отпорност на корозију - ПТФЕ могу да се одупру скоро хемикалије и раствараи, неутрално је, и то може одолети да снажан отпор киселине и базе, воде и разна органска отапала.

Времену отпор - ПТФЕ има најбољи старења отпора у пластику.

Високи подмазивање - ПТФЕ има најнижи коефицијент од трења у солидан материјала.

Нема приањање - ПТФЕ има најмањи површински напон у солидан материјал и не користи било које супстанце.

Није токсиино – ПТФЕ има физиолошке инерција, нема негативних реакција када имплантат вештачка крвних судова и органа у телу за дуго времена.

Hot Tags: ПТФЕ /Тефлон заптивачем, добављачи Кину, произвођачи, фабрика, велепродаје, прилагођених, цитат, купи, направљено у Кини

Истрага

Сродни производи

Производи