Фоке Витон Qуад-прстен

Фоке Витон Qуад-прстен

Витон Qуад-прстен фоке величине Витон Qуад-прстен су исти са АС568 Оринг, и то може да замени Оринг па. Витон Qуад-прстење је распрострањена за машине, петрохемијска индустрија, инструмената и метара, санитарне били, медицинске опреме, аутомобила, пумпа вентил и тако даље. Витон Qуад-прстење...

Ta'rif

Фоке Витон Qуад-прстен

Величине Витон Qуад-прстен су исти са АС568 Оринг, и то може да замени Оринг па.

Витон Qуад-прстење је распрострањена за машине, петрохемијска индустрија, инструмената и метара, санитарне били, медицинске опреме, аутомобила, пумпа вентил и тако даље.

Витон Qуад-прстенови имају добру отпорност на топлоту, уље и хемикалија, и такође добра отпорност на абразију и отпорност на притисак.

Као један од водећих произвођача гумених производа и добављача у Кини, Qианланг сада доноси вам квалитет и издржљиви витон qуад-прстен фоке из Кине. Пружајући вам услуге прилагођене услуге, смо вас срдачно дочекати да купи или на велико наших гумених производа и погледајте цитат с нама.

Hot Tags: Витон qуад-прстен фоке, добављачи Кину, произвођачи, фабрика, велепродаје, прилагођених, цитат, купи, направљено у Кини

Fikr-mulohaza

Bilan bog'liq mahsulotlar

Mahsulotlar ro'yxati