Тефлон ФЕП Енцапсулатед О-прстенови

Енцапсулатед О-прстенови имају изванредну хемијска отпорност, скоро да се одупре да све хемијске посредника, и широк сервис температура, добра отпорност на компресију и трење, одличан упорност печат и дуго сервис живота. Енцапсулатед О-прстенови се углавном користе за пумпе и вентили, реакција...

Опис

Енцапсулатед О-прстенови имају изванредну хемијска отпорност, скоро да се одупре да све хемијске посредника, и широк сервис температура, добра отпорност на компресију и трење, одличан упорност печат и дуго сервис живота.

Енцапсулатед О-прстенови се углавном користе за пумпе и вентили, реакција пловила, филтери, посуда под притиском, измењиваче, котлови, нафтовод АНКЕРИ, гас компресора итд.

Сада изван материјали су ФЕП (топлоте отпорност на 180 ℃) и ПФА (топлоте отпорност на 220 ℃), унутар материјала су силикона и Витон.

Као један од водећих произвођача гумених производа и добављача у Кини, Qианланг вам сада доноси квалитет и издржљиви тефлон феп енцапсулатед о-прстенови направљено у Кини. Пружајући вам услуге прилагођене услуге, смо вас срдачно дочекати да купи или на велико наших гумених производа и погледајте цитат с нама.

Hot Tags: тефлон ФЕП енцапсулатед О-прстенови добављачи Кину, произвођачи, фабрика, велепродаје, прилагођених, наводне, куповине, направљено у Кини

Истрага

Сродни производи

Производи