Различитих величина са ХНБР полиуретанске ФВМQ О-прстенови

Различите величине са ХНБР полиуретан ФВМQ О-прстенови са О-прстенови, ХНБР О-прстенови, О-прстенови полиуретана и ФВМQ О-прстенови не углавном користе, него и за многе индустрије. Са О-прстенови су добре физичко механичких карактеристика, уље отпора, топлотни отпор и ватру отпора, и...

Опис

Различитих величина са ХНБР полиуретанске ФВМQ О-прстенови

Са О-прстенови, ХНБР О-прстенови, О-прстенови полиуретана и ФВМQ О Рингсаре углавном не користе, него и за многе индустрије.


Артикла

Брзи детаљи

Са О-прстенови

40 ~ 90А, Црна,-40 ~ 100 ° Ц

ХНБР О-прстенови

50 ~ 90А, Блацк, - 40 ° Ц ~ 150 ° Ц

Полиуретанска О-прстенови

50 ~ 90А, Блацк, - 40 ° Ц ~ 80 ° Ц

ФВМQ О-прстенови

40 ~ 80А, плава, - 60 ° Ц ~ 177 ° Ц


Са О-Рингсхавегоод физичко механичких карактеристика, уље отпора, топлотни отпор, отпорност на ватру, и отпорна на сунце, озон отпорност, отпорне на киселине и хемијске утицаје. АндНеопрене О-прстенови су високо еластииног стренгтханд сеаwатерресистанце. Са О-прстенови је распрострањена у брод опрема, спортска опрема, електронику, електричне апарате, осветљење, аудио, играчке, сигурност, надгледање, аутомобилске, индустријске машине и опрема, итд.

ХНБР О-Рингсхаве одлична корозије отпор, отпор сузу и цомпрессионсетресистанце, добар озон отпор, временске ресистанцеанд отпорност на абразију. ХНБР О-прстенови су погодни за веш машину, мотор аутомобила сyстемсанд хлађење сyстемсwхицх користи ново окружење пријатељски рефригерант Р134а.

Полиуретанска О-Рингсхаве одлична отпорност на абразију, добро уље отпор, озонересистанце и агингресистанце.

Одличан високог и ниског температурересистанце ФВМQ О-Рингсхаве, времену отпор и старења отпора, као и добро је отпорна на варсол, оиланд киселину. ФВМQ О-прстенови су широко данаљњој авијације аутомобила, електричне енергије, електронски апарати, текстилне, машинерија и зграде, итд.

Као један од водећих произвођача гумених производа и добављача у Кини, Qианланг сада доноси ти квалитета и издржљиви различитих величина са хнбр полиуретанске фвмq о-прстенови направљено у Кини. Пружајући вам услуге прилагођене услуге, смо вас срдачно дочекати да купи или на велико наших гумених производа и погледајте цитат с нама.

Hot Tags: различитих величина са ХНБР полиуретан купити је ФВМQ О-прстенови, добављачи Кину, произвођачи, фабрика, велепродаје, прилагођених, цитат, направљено у Кини

Истрага

Сродни производи

Производи