Мушки антивибрационе гумене јахање

Материјал : Природна гума, НБР, ЕПДМ чврстоћу: 50 ~ 70 Схоре А анти-вибрација гумени Монт је цилиндричног или купастог гумени тело са тањира и муњу. Је с компресијом, а то је једноставна структура, погодан за инсталацију. Антивибрационе гумене планине имају отпор добра уља, киселине и алкали...

Ta'rif

Материјал : Природна гума, НБР, ЕПДМ

Чврстоћу : 50 ~ 70 Схоре А

Антивибрационе гумене Монт је цилиндричног или купастог гумени тело са тањира и муњу. Је с компресијом, а то је једноставна структура, погодан за инсталацију.

Антивибрационе гумене планине имају отпор добра уља, киселине и алкали отпора, против старења, топлотни отпор и другим својствима. Они је распрострањена у електронски инструменти запрегу вентилатор, пумпа за воду, мали фриз, итд.

Као један од водећих произвођача гумених производа и добављача у Кини, Qианланг сада доноси вам квалитет и издржљиви мушки антивибрационе гумене јахање направљено у Кини. Пружајући вам услуге прилагођене услуге, смо вас срдачно дочекати да купи или на велико наших гумених производа и погледајте цитат с нама.

Hot Tags: мушки антивибрационе гумене планине, добављачи Кину, произвођачи, фабрика, велепродаје, прилагођених, цитат, купи, направљено у Кини

Fikr-mulohaza

Bilan bog'liq mahsulotlar

Mahsulotlar ro'yxati