Дом > Новости > Садржај
Разлика између силикона производа и гумених производа
Mar 08, 2017

Често кажемо да тај андqуот; силиконским гуменим продуцтсандqуот; што је заправо комбинација хемикалија између силиконске производе и гумених производа, али мислим да многи људи не знају разлику између оба, дозволите да вам представим за тебе.

Гуме се могу сврстати у синтетичка влакна и природна гума. Природна гума је један полимер од исопрене, то је обрађена и направљен од гуме, латекса, и синтетичких силикона је направљен од стране полyмеризатион или полyцонденсатион од у мономер, синтетичка влакна могу бити ван форме спољни силом са брзим способност да вратите првобитни облик, јер има добра физичка својства, постоје аутомобилске гуме, гумена црева, сеал прстен , фластер, материјала и других гумених производа. У поређењу са силиконским производима, гумени производи имају добру чврстину, отпорност на абразију, добре диелектричне и отпорност на корозију који су бољи од гумених производа. Генерално гумених производа се увек користе у великим машинама, индустријске опреме и аутомобилски транспортне опреме и тако даље.

Силикон производи су један-компоненту течни производа од гуме на собној температури вулцанизатион од хемијских тачке. То је еластомера органских силиконакао сировина, у поређењу са гумених производа, сада много живот производи се израђују од силикона а не гуме, јер као прво силиконских производа нису отровне и гумени производи су отровне, и силиконским производи се Безбојан и безукусан и еколошке заштите, такође врло мекан, али гумених производа су мирис, обојени, загађивања животне средине. Сада производи силикон широко користе се у разним привредним гранама.

Поуздани произвођач силиконских производа и гумених производа: Хаининг Qианланг гумених производа фабрике (www.qlrubber.com). Добродошли на расправи нас!


Производи