Дом > Новости > Садржај
Разлика између ФКМ О-прстенови и ФФКМ О-прстенови
Mar 07, 2017

Опсег температуре

Витон (ФКМ)

Статички фока: -26 ~ 232 , кратко време до 275

Динамички печат: -15 ~ 200

ГЛТ тип: -45 ~ 215

Флуора гумени Оринг карактеристике: отпорност на високу температуру, киселине и алкали отпор, отпор уља и хемијске утицаје. Висока температура отпор је бољи од силиконске гуме, изванредну хемијска отпорност, отпорност на највише уља и раствараи (очекују велику количину кетона и естри), добра wеатхерабилитy и озон отпорност; хладно отпор је релативно лош, опсег опште температура је -20~ 250, посебна формула може да издржи ниске температуре на-40.

Перфлуороетхyлене ("ФФКМ", "ФФПМ")

Опште поставке апликације температура је одржив за 260 ° Ц до 290 ° Ц, а повремено може се користити за 316 ° Ц.

Оринг ФФКМ се углавном користи у индустрији полупроводник, а његова хемијска отпорност близу ПТФЕ, па да могу да се одупру скоро хемијских течности и гасова, као што: органске киселине, неорганске киселине, алкалоиде, велику количину кетона, естри и овај алкохол. Поред хемијских изванредну отпорност исто са Тефлон производа, ФФКМ Оринг такође има гумени еластичност, изврстан топлотни отпор и цистоца. Према температури за дугорочну употребу, то могу бити подељени у: дугорочни 250, дугорочне 280, дугорочне 300, а дугорочни 320.

Оринг за ФФКМ се одликује скоро нема утицај на испитивање све флуиде, укључујући масти, ароматицс, естри, етхерс, велику количину кетона, уља, мазива и већину киселине. Неки Халиди и јака модификовао киселине изазивају ефекат материјалне оток. Опште поставке апликације температура је одржив за 260 ° Ц до 290 ° Ц, а повремено може се користити за 316 ° Ц. Оринг ФФКМ је одлична отпорност на озон "," време "и" пламен "," анти-радијацијске је добар, а такође може се користити за високи вакуум материјала.


Производи