Дом > Новости > Садржај
Природни гумени печат индустријског лидера
Jan 21, 2017


Природни гумени печат има добру отпорност на абразију, еластичност, Затезна чврстоћа и елонгатион. Али , то је лако да старење у ваздуху, Варијабилна вискозност топлоте, лако експанзију у минерално уље или бензин и распуштена, али није отпоран на киселине алкали. Погодан је за употребу у мост деформације зглобова, вентилациони Лулу и друге течности са хyдроxyл Јона у. Општу употребу температурном опсегу од -20 ~ 100 степени Ц. Материјал који се углавном састоји од ПВЦ смоле и других помоћних материјала.


Материјалне карактеристике:

(1 ) може да произведе напорно заптивање стриптиз.

(2 ) ниске цене: цена је нижи у односу са другим материјалима.

(3 ) добрим старим отпора: изменио ПВЦ нормални услови живота услуга од не мање од 15 година.

(4 ) уље отпор је добар: модификовани ПВЦ додао прах бутyл цијанид, има добар уља отпор.

(5 ) тврдоћа мека заптивање стриптиз варира у великој мери са температуром: у поређењу са другим материјалима, тврдоћа заптивање стрипу варира у великој мери од температуре. Услужни модел погодан је за употребу петролеум Хидраулични флуид, гликол Хидраулични флуид, два естер подмазујељ нафта, бензин, воду, Силиконска маст, силиконско уље, итд... Тренутно је у најширој, најнижи трошак гумених поклопаца. Не може применити на поларни раствараи, као што је велику количину кетона, нитро угљоводоника, озон, МЕК и хлороформ. Опсег температуре за општу употребу од-40 ~ 120 степени Ц. Као што је О прстен, уље, гумени посуду, дијафрагма, вентил, мех, такође се направи ћебад и носе делове.

пре него што инсталирате стакло за уклањање нецистоца у слот, као што је малтер, Брик, дрвено иверје, стакло бити пажљиво постављен на обе стране, да се осигура униформу одобрење, 1и благовремено је поправљен, за спречавање судара схифт, одступа од средине се цворови.

2 гумени печат можете нисам повукла прејако, дужине од дужине скупштине 2О-3Омм. Инсталација треба да буде постављено на месту, на површину је раван, у блиском контакту са стакло, стакло које окружују бод, униформа стрес. На углу гумица стриптиз требао бити склон да отворите и у освит лепак чврсто везао се.


Производи