Дом > о нама

Хаининг Qианланг гумени производи фабрика је специјализован за производњу гумених производа за више од 20 година. Налазимо се у покрајини Хаининг, Дћућанг, у близини Схангхаи. Придрћавамо искреност, квалитета први, купац први пут за ту сврху.


Производи

Можемо супплyа широк спектар производа од гуме да би задовољили цустомерреqуирементс, стандардни партссуцх као О-прстенови, qуад-прстење, В-прстенови и гумена баллсаре у широкој употреби иналл индустрије. Осим стандардних делове, снабдевамо прилагођене водили производа који је сада велики проценат нашег пословања. Можемо дизајнирати и специјални производи по цртеже или узорке са разноврсном избор материјала и обрада технологија и прилагођени гумени дијелови као заптивкама прстена, бртве, браници, изолатори, плугс, мех, еxтрусионсанд тако даље. Током теби.и 20 година, добили смо много искуства прилагођених рјешења.

Са посебним потребама често захтевају индивидуална рјешења, извлаче добит из следеће предности:

● Редуцед развоја времена

Смањење трошкова

Прави материјал селекцију

Прототипови и узорака произведене од стране нас

Компетентан за производњу

Висококвалитетни производи


Материјали

ОурМатериалсинцлуде Втион, НБР, силикон, ЕПДМ, НР, ПУ, ЦР, ХНБР, СБР, ИИР, Флуоросилицоне, Афлас, ФФКМ, итд. И други специјални материјали, као што је НР андамп; Мешавина СБР, НБР андамп; ПВЦ миx, могу се користити према договореној.


Култура

Наша фабрика у складу са искреност је идеја за управљање.

Поуздана квалитета, разумна цена и најтезим је наља сврха.

Надамо се да постане ваш најпоузданији партнер за сарадњу.

Верујемо да је добитна комбинација је истина победу!


Сада смо изградили добре односе са многим купцима широм света, њихов непрекидан ред је велико охрабрење за нас. Смо ће одрасти са корисницима наших услуга и увек им пружају квалитетне производе.Производи